Menukort Selskaber

FORRET (VALGFRI FRA MENUKORTET)

HOVEDRET - "Verdens" skærebræt.

- 2 slags kød; oksefilet, kalvefilet, lammekølle, kalkunbryst, kyllingebryst, kænguru, svinekam, kamben, mørbradbøf, bøfstroganoff, kalveragout eller andebryst.

- 2 slags kartofler: Flødekartofler, ristede kartofler m. forskellige krydderier, ½ bagekartoffel, rösti eller kartoffelpaté.

- 3 slags blandet salat: Rissalat, fransk salat m. bønner, feta og oliven, pastasalat, ruccula m. melon eller tomatsalat (varieret efter årstiden).

- Hjemmebagte flutes.

DESSERT (VALGFRI FRA MENUKORTET)

Min. 20 personer

 

2 retter

3 retter

Tilkøb af et tredje salgs kød pr. kuvert

Kategori 1

  1. 1.  2 tarteletter m. høns i asparges.
  2. 2.  Klar hønse- eller oksekødssuppe med urter, boller og hjemmebagte flutes.
  3. 3.  Kartoffel- eller porresuppe med sprød bacon og grønt. Hjemmebagte flutes
  4. 4.  Tunfiskeanretning m. rejer og dressing. Hjemmebagte flutes.

Kategori 2

  1. 5.   Rejecocktail med asparges, kaviar og dressing. Hjemmebagte flutes.
  2. 6.   Tunmousse med rejser og dressing. Pyntet m. citron, agurk og tomat. Hjemmebagte flutes.
  3. 7.   Varmrøget laks med asparges og grøn salat. Hjemmebagte flutes.
  4. 8.   Tunfiskeanretning m. rejer og dressing. Hjemmebagte flutes.
  5. 9.   Ferkrøget laks med spinatroulade, dilddressing og hjemmebagte flutes.
  6. 10. Lakseterrine m. hvidvinsdampet fisk, rejer og dressing.

Kategori 3

  1. 11.   Fiskesymfoni: 3 varianter af fisk og skaldyr på salatbund. Dressing og hjemmebagte flutes
  2. 12.   Laksetærte m. rejefyld. Pyntet med kaviar, æg, tomater og agurk.
  3. 13.   Klassisk stjerneskud: Sprød butterdejsskal med fiskefileter, rejer og hummersauce.

Kategori 1

  1. 1.    Flæskesteg, ½ æble med ribsgele, rødkål, brunede kartofler og sauce.
  2. 2.   Glaseret skinke el. krydderskinke, mixed salat og dressing.
  3. 3.   Gammeldags oksesteg m. surt/sødt, glaserede løg og bønner m. bacon.
  4. 4.   Gule ærter m. flæsk, medister, brød og sennep og rødbeder.
  5. 5.   Forloren hare m. glaserede perleløg, små gulerødder, waldorffsalat og tyttebær.

Kategori 2

  1. 6.   Husarsteg; nakkefilet med fyld, små gulerødder og ærter, sauce, mixed salat og dressing.
  2. 7.   Lammekølle stegt m. krydderier, bønner, mixed salat, fetaost og mintgelé.
  3. 8.   Svinekam stegt som vildt m. waldorffsalat, bønner og tyttebær.
  4. 9.   Rosa stegt oksefilët m. ristede svampe, glaserede løg og bønner. Mixed salat og dressing.

Kategori 3

  1. 10.   Helstegt oksemørbrad m. stegte kartofler, ovnbagte rodfrugter og svampesauce.

Kategori 3

  1. 1.   Hvide kartofler.
  2. 2.   Små ristede kartofler.
  3. 3.   Flødekartofler m. grønsager.
  4. 4.   Kartoffelpaté m. krydderurter.
  5. 5.   1/2 bagekartoffel.
 

Kategori 1

  1. 1.   Hjemmelavet is med frugtsauce..
  2. 2.   Fromage: (citron, jordbær eller ananas) med frugtsauce.
  3. 3.   Fløderand med frugtsauce.

Kategori 2

  1. 4.   Frugtsalat med flødeskum.
  2. 5.   Ostelagkage med kirsebær.
  3. 6.   2 slags hjemmelavet is med frugtsauce.
  4. 7.   Blandet syltet frugt og råcreme m. vanilje el. cremefraiche m. vanilje.

Kategori 3

  1. 8.     Rubinsteinkage.
  2. 9.     Syltet pøre med lun chokoladesauce og vaniljeparfait
  3. 10.   Dessertkavalkade: 3 forskellige slags hjemmelavet is m. frugtpuré og Verdenskortets chokoladekage.
  4. 11.    Kagebord ( 5 - 6 slags kager).

Efterfølgende kaffe/te pr. kuvert

Efterfølgende kaffe/te m. småkager pr. kuvert

Efterfølgende kaffe/te m. småkager og kransekager pr. kuvert

Cognac, Contreau, Balieys

Portvin, Sherry, Likør, Snaps

(VÆLG ÉN AF NEDENSTÅENDE)

1.   Klar suppe m. kød- og melboller og flutes.
2.   Aspargessuppe m. kødboller og flutes.
3.   Pølser m. brød (Hotdogs).
4.   Pålægs- og ostefad m. lune hjemmebagte boller. (kr. 72,-)
5.   2 tarteletter m. høns i asparges.
6.   Æggekage med sprød bacon, rødbeder, sennep og rugbrød.
7.   Hjemmelavede frikadeller og kartoffelsalat m. rødbeder og rugbrød.
8.   Sandwich m. 3 forskellige slags fyld.
9.   Biksemad m. rødbeder, spejlæg og rugbrød.
10. Forskellige oste og lune hjemmebagte boller (kr. 72,-)

Bemærk:
- Børn 2 - 6 år ½ kuvertpris.
- Afbudskuverter på dagen kr. fuld kuvertpris.
- Afbudskuverter 1 - 3 dage før kr. ½ kuvertpris
Endeligt antal kuverter senest en uge før.

OBS
Festarrangement m. 2 retter + kaffe: 6 timer. Efterfølgende påbegyndt time kr. 400,-

Arrangement m. 3 retter + kaffe + natmad: 8 ½ time. Efterfølgende påbegyndt ½ time kr. 400,-
Bordservering + 15 pr. kuvert
Gebyr opkræves ved reservering af festdato, hvis der bliver ny forespørgsel på samme dato.
Betaling på dagen. (Kun kontant el. Visa Dankort)

 

Kringle, lagkage og småkager.

½ bolle m. smør, kringle, lagkage og småkager

½ bolle m. smør, lagkage og småkager

Lagkage og småkager

½ bolle m. smør og småkager

Kringle og småkager

Kringle

2 x ½ franskbrød el. rugbrød m. pålæg el. ost

1½ rundstykke + pålægsfad (rullepølse, spegepølse, ost og marmelade)

Tilkøb snitter: ½ franskbrød eller rugbrød m. 2 stk. pålæg